На сайті:

На сайті 156 гостей та відсутні користувачі

НА ПЕРЕДОВІЙ ОСВІТИ

21.11.22

3C4514A7-FA2A-4097-B5DF-4EE1D46AA1BBЗ 14 до 18 листопада 2022 року в аудиторіях навчального корпусу Івано-Франківського інституту післядипломної педагогічної освіти на Чорновола 130а проходили заняття в АТМП (координатор Галина Стрільчик, завідувач лабораторії педагогічного досвіду та етнопедагогіки, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО).

Інтегрована група вчителів-предметників і керівників гуртків закладів загальної середньої та позашкільної освіти (керівник Роман Чобан) розглядала використання в освітньому процесі інформації про об’єкти природної та історико-культурної спадщини рідного краю. Зокрема: про Ангелівську домницю, єдину в Україні, порівняно добре збережену пам'ятку старовинної культури – піч для виробництва заліза в ХІХ ст.; Національний природний парк "Галицький"; Чудо-Старуню, унікальну місцевість із грязевим вулканом, місцезнаходженням палеонтологічних решток, археологічних пам'яток, екскурсійним об'єктом "Парк льодовикового періоду". Розроблено завдання для використання в освітньому процесі на уроках географії, хімії, біології, початкових класів; для гуртків: пішохідний туризм, історичне та археологічне краєзнавство, пошуково-дослідницької роботи.

Учасники АТМ учителів математики (керівник Ірина Василів) розпочали роботу над розробкою уроків відповідно до модельної навчальної програми «Математика. 6 клас» для закладів загальної середньої освіти (автор Істер О. С.). Цій діяльності передувало практичне заняття, проведене доцентом ІФОІППО Михайлом Бігуном.

Членкині АТМ імені Володимира Граціанського запропонували покрокову модель сценарію перевернутого уроку англійської мови для 6 класу НУШ та інтерактивні розробки уроків за цією технологією з фрагментами відео для самостійного опрацювання здобувачами освіти вдома. Укладалися завдання на кожен рівень засвоєння навчального матеріалу (репродуктивний, продуктивний, творчий) до теми «Природні туристичні об’єкти».

В авторській творчій майстерні вчителів початкових класів (керівник Лариса Загрійчук) зі стратегіями цифрової трансформації освіти і науки слухачів ознайомила викладач ІФОІППО Анастасія Островська. Педагоги мали змогу практично застосувати вивчені інструменти, плануючи уроки в НУШ.

Усім творчого польоту думок і задоволення від співпраці. Міцно тримаймо педагогічний фронт і з Божою поміччю йдемо до ПЕРЕМОГИ!!!

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити