На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Відбулося засідання обласного семінару вчителів-логопедів, дефектологів закладів освіти області

05.05.14

IMG 7302 11130 квітня 2014р. на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося засідання обласного семінару вчителів-логопедів, дефектологів закладів освіти області на тему: «Організація навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивних закладах».

Мета семінару - розроблення алгоритму організації навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивних закладах.

В обласному семінарі взяли участь і виступили:

Оксана Волошин, завідувач відділу інклюзивного та інтегрованого навчання лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, ознайомила присутніх з особливостями впровадження інклюзивної освіти в навчально-виховному процесі.

Тетяна Кудярська, завідувач логопедичного пункту управління освіти і науки виконкому Івано-Франківської міської ради, акцентувала увагу слухачів на проблемах підготовки учителів початкових класів до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивної освіти.

Галина Сав’юк, методист відділу інклюзивного та інтегрованого навчання лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, розкрила алгоритм методичного супроводу організації навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивних закладах.

З досвіду роботи Л. Чулак, вчитель-логопед Косівського НВК "Загальноосвітнього навчального закладу І ступеня - ДНЗ", поділилася своїми напрацюваннями у використанні інформаційно – комунікаційних технологій в логопедичній роботі.

Н. Татомир, вчитель-логопед ДНЗ (ясла-садок) «Ластівка» Калуської міської ради, висвітлила забезпечення активної практичної співпраці між учасниками корекційно - розвивального процесу в логопедичній групі.

На завершення керівники та члени обласного семінару напрацювали методичні рекомендації щодо особливостей навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзії та накреслити шляхи співпраці між учасниками корекційно - розвивального процесу в логопедичній групі.

IMG 7302

IMG 7296

Додати коментар

Захисний код
Оновити