На сайті:

На сайті 127 гостей та відсутні користувачі

Вивчення рівня знань учнів в on-line режимі

24.04.13

На виконання розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 03.12.2012р. № 871 «Про підготовку до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році», наказів головного управління освіти і науки облдержадміністрації від 01.11.2012 р. № 664 «Про підготовку та проведення обласних моніторингових досліджень якості освіти учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2012-2013 навчальному році» та від 18.03.2013р. № 664 «Про моніторингове дослідження рівня навчальних досягнень учнів 9-их класів загальноосвітніх навчальних закладів», Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з Івано-Франківським регіональним центром оцінювання якості освіти 9, 16 та 23 квітня проведено моніторингові дослідження рівня навчальних досягнень учнів 9-их класів з біології, математики та фізики за курс основної школи.

Дослідження проводились за завданнями Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в on-line режимі через Інтернет на порталі он-лайн тестування www.test-on-line.com . Використання даної форми проведення тестування дало можливість оперативно, без затрати значних матеріальних та людських ресурсів перевірити навчальні досягнення учнів, швидко обробити отримані результати та здійснити оцінювання.

Всього у дослідженнях взяли участь 6293 учнів із 162 навчальних закладів області, які забезпечені надійним та швидкісним підключенням до Інтернету. А саме, з:

-     біології – 2154 учнів;

-     математики – 2087 учнів;

-     фізики – 2052 учнів.

Усім учасникам дослідження за присвоєними логінами та паролями у переддень тестування надавалась можливість здійснити пробне входження у систему тестування та пройти тести з різних предметів, які є на порталі тестувань.

За результатами усіх проведених досліджень подано узагальнені статистичні та готуються аналітичні матеріали щодо рівня навчальних досягнень учнів з визначених предметів.

 

Центр моніторингу якості освіти

Додати коментар

Захисний код
Оновити