На сайті:

На сайті 270 гостей та відсутні користувачі

Рекомендовані електронні ресурси з шкільної бібліотеки

Онлайн-курси для самоосвіти шкільних бібліотекарів


1. https://www.ippo.if.ua/biblioteka/ Бібліотека Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти!
На даному ресурсі міститься електронний каталог книги, що зібрані у фонді, бібліографічні записи статей періодичних видань, що зберігаються в бібліотеці. Пошукова система до бази даних книги дає можливість знайти інформацію за кількома критеріями: автором, назвою, бібліотечним індексом, анотацією, видавництвом тощо. Пошукова система до бази даних статті передбачає окрім названих, тематичний пошук за ключовим словом.

2. http://korolenko.kharkov.com/ Харківська державна наукова бібліотека імені В.Г. Короленка
Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка (далі – Бібліотека або ХДНБ) – культурно-просвітницький, інформаційний, документно-комунікативний та науковий заклад, що здійснює бібліотечне, бібліографічне, інформаційне обслуговування користувачів і виконує функцію всеукраїнського науково-дослідного, методичного та організаційного центру для бібліотек України. Бібліотека є загальнодоступною та забезпечує право громадян на бібліотечне обслуговування, рівний доступ до інформаційних ресурсів та культурного надбання.

3. http://www.ic.ac.kharkov.ua/navchannya/cbo/cbo_s.html Бібліотека Харківської державної академії культури
Бібліотека Харківської державної академії культури є провідним помічником у підготовці молодих спеціалістів та науковців у галузі культурології, бібліотекознавства та інформаційної діяльності, документознавства, мистецтвознавства.

4. https://www.facebook.com/dnpb.gov.ua/ Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського.
На даному ресурсі можна знайти матеріали для підвищення професійного, духовного й культурного рівня педагогічних і науково-педагогічних, наукових працівників, здобувачів освіти та інших категорій користувачів