На сайті:

На сайті 149 гостей та відсутні користувачі

Шановні працівники освіти!

Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Серед різноманіття професій існує одна, без якої людство не мислить себе, ‒ Учитель. Значення Вчителя у житті кожної людини важко переоцінити. Адже він формує нашу особистість, дбає про інтелектуальний розвиток, передає звичаї і традиції українського народу, прищеплює любов до Батьківщини.

Низький уклін, шановні вчителі, за вашу працю,від якої залежить не лише освіченість суспільства, а й формування духовних і моральних цінностей у молодого покоління. Дбаючи про майбутнє нашої держави, ви утверджуєте патріотизм , становлення національної самоідентичності, авторитет України як конкурентоспроможної демократичної розвиненої держави.

Нам є чим пишатись,‒ зерно любові до рідної землі, засіяне вами, щедро проросло мудрістю та патріотизмом у ваших учнях. Сьогодні вони ‒ наші хоробрі захисники і захисниці мужньо боронять Україну від лютого ворога.

Тож бажаємо вам, вельмишановні педагоги, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпної енергії, цікавих ідей і знахідок , натхненної праці,миру й Перемоги.

12356

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити