На сайті:

На сайті 169 гостей та відсутні користувачі

ФОРМУВАННЯ РЕЗИЛЬЄНТНОСТІ У ДОШКІЛЬНЯТ ЯК ЗАПОРУКА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ'Я

01.05.24

130 квітня 2024 року відповідно до річного плану роботи Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в режимі онлайн проведено вебінар з теми «Формування резильєнтності у дошкільнят як запорука ментального здоров'я».

В заході взяло участь близько 100 педагогічних  працівників  закладів дошкільної освіти області.

Розуміння важливості збереження ментального здоров’я, підвищення стресостійкості та резильєнтності актуальні не тільки зараз у період війни, а й загалом у житті.

У ході зустрічі  Юлія Люльчук, психолог, психотерапевт, викладач кафедри теорії та методики навчання ІФОІППО, наголосила на  важливості формування ментального здоров'я у дітей дошкільного віку. Педагоги розглянули складові резильєнтності, що впливають на її тренування, отримали практичні рекомендації та ігри для підвищення стресостійкості дітей. Спікерка поділилася ресурсами у вигляді короткометражних мультфільмів, які можна транслювати дітям, або ж використовувати ідеї ігор для розвитку стресостійкості та резильєнтності.

Роботу онлайн-вебінару  модерувала методистка лабораторії дошкільної та початкової освіти Івано-Франківського ОІППО Ірина Кушла.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити