На сайті:

На сайті 114 гостей та відсутні користувачі

Консультуємо, радимо, орієнтуємо

23.04.24

1Трансформації у галузі освіти торкаються безпосередньо усіх освітніх установ. На часі змінювати й підходи до взаємодії органів місцевого самоврядування та Центрів професійного розвитку педагогічних працівників із закладами загальної середньої освіти.

Одним з аспектів такої взаємодії є організація документообігу та консультування керівників ЗЗСО щодо ведення документів. Тому відповідно до річного плану роботи Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 23.04.2024 року проведено чергову фасилітативну зустріч для директорів ЦПРПП, працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагогів  з питання «Допомагаємо в організації документообігу в ЗЗСО».

У заході взяли участь 42 фахівці.

Модераторами зустрічі були Ольга Нижник, завідувачка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, старша викладачка кафедри менеджменту та освітніх інновацій, Алла Дутчак та Галина Пониполяк, методистки лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

До участі були запрошені Любов Касіян, начальниця управління державної служби якості освіти в Івано-Франківській області, яка ознайомила слухачів з особливостями взаємодії органів місцевого самоврядування та закладів освіти, основними аспектами проведення інституційного аудиту.

Наталія Гринів, заступниця начальниці управління державної служби якості освіти в Івано-Франківській області акцентувала увагу учасників семінару на вимогах щодо оформлення та ведення документації закладу освіти.

Під час зустрічі працівники ІФОІППО актуалізували знання щодо нормативно-правового забезпечення організації документообігу в ЗЗСО (Ольга Нижник), особливостей проведення самооцінювання діяльності закладу освіти та підготовки річного звіту керівника ЗЗСО (Алла Дутчак), основних домінант щодо подолання освітніх втрат (Галина Пониполяк).

Під час проведення рефлексії учасники зустрічі відзначили надзвичайну актуальність запропонованої тематики, окреслили аспекти подальшої взаємодії.

Додати коментар

Захисний код
Оновити