На сайті:

На сайті 119 гостей та відсутні користувачі

Конкурс есе до Дня Європи

25.04.23

Отримання Україною статусу кандидата на членство в Європейському Союзі стало історичним моментом, який символізує нову віху наших відносин на шляху до повернення України в європейську родину.
Сьогодення ставить багато питань: наскільки швидко й ефективно відбуватиметься наша євроінтеграція? Які виклики нас очікують? Який шлях до ЄС пройшли інші країни Центрально-Східної Європи?
Пропонуємо тобі поділитися своєю думкою, взявши участь у конкурсі есе до Дня Європи на тему “Євроінтеграційні перспективи України на прикладі країн Центрально-Східної Європи”.
Основними критеріями оцінювання есе є відповідність темі, рівень розкриття питання та оригінальність форми викладення.
Важливо: оцінювати есе буде високопрофесійне журі – викладачі кафедри історії Центральної та Східної Європи Київський національний університет  (КНУ) імені Тараса Шевченка.
Всі учасники конкурсу отримають можливість відвідати КНУ імені Тараса Шевченка, дізнатися більше про історичний факультет та навчання в одному з найпрестижніших університетів країни.
А три автори найкращих робіт отримають круті подаруночки.

Ознайомитися із вимогами до оформлення есе та подати заявку можна за адресою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjch1KK7nMBYn9jr_nya17OhAVshYJJ9vFshuTmqiNzK8o_g/viewform

Дедлайн подачі есе: 10 травня 23:59

Додати коментар

Захисний код
Оновити