На сайті:

На сайті 111 гостей та відсутні користувачі

Ще раз про впровадження формувального оцінювання

23.03.23

 2Відповідно до плану роботи Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 28 березня з учителями Печеніжинської спеціальної школи проведено тренінг «Організація формувального оцінювання навчальних досягнень учнів з особливими освітніми потребами», менторський супровід якого здійснювали Людмила Томенчук, методистка лабораторії управління та організації освіти та Наталія Шеремета, методистка ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти інституту.

Під час тренінгу педагогів ознайомили з нормативно-правовим забезпеченням, алгоритмом упровадження та техніками формувального оцінювання (оцінювання для навчання).

На прикладі одного уроку математики учасники тренінгу моделювали зрозумілі для учнів навчальні цілі та напрацьовували відповідно до них критерії оцінювання навчальних досягнень учнів з інтелектуальними порушеннями, розробляли листки для самооцінювання. Навчання пройшло в активній, творчій атмосфері.

Учасники тренінгу висловили побажання і надалі зустрічатися у такому ж продуктивному форматі, що допомагає удосконалювати фахову майстерність педагога.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити