На сайті:

На сайті 313 гостей та відсутні користувачі

Cупровід професійного розвитку вчителя в сучасних умовах

09.03.23

3Сучасні виклики освіти нині пов’язані і з питанням професійного розвитку педагога в сучасних умовах, атестації педагогічних працівників як інструменту оцінювання їх професійного рівня.

Тому 08 березня 2023 року відповідно до річного плану роботи ІФОІППО та за запитами керівників ЦПР ПП, працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагогів у громадах відбувся вебінар з проблеми «Організація консультування щодо побудови індивідуальної траєкторії професійного розвитку педагога, методичний супровід атестації педагогів». У заході взяли участь 73 слухачі.

В онлайн-зустрічі взяли участь Зоряна Король, голова Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Ольга Нижник, завідувачка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, Алла Дутчак, Галина Пониполяк, методистки лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, Галина Столярчук, методистка лабораторії національного виховання, Іванна Костюк, методистка центру моніторингу якості освіти.

Метою заходу було напрацювання алгоритму організаційно-методичного супроводу професійного розвитку педагогів, їх атестації у 2022-2023 н.р.

У ході заходу учасники:

ознайомились з нормативно-правовим забезпеченням з проблеми професійного розвитку педагогів;

окреслили алгоритм роботи працівників ЦПР ПП, органів місцевого самоврядування, відповідальних за професійний розвиток педагогів у ТГ щодо побудови індивідуальної траєкторії професійного розвитку педагогів;

визначили проблеми та виклики щодо атестації педагогічних працівників у 2022-2023 н.р.;

ознайомились з актуальними питаннями професійної діяльності бібліотекарів;

обговорили питання програмного забезпечення замовлення, обліку підручників та посібників;

обговорили та проаналізували виклики щодо організаційно-методичного супроводу атестації педагогів та їх професійного розвитку.

З метою узагальнення отриманої інформації, вивчення запитів учасників зустрічі проведено експрес-опитування через використання сервісу Mentimetr.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити