На сайті:

На сайті 89 гостей та відсутні користувачі

Підсумки обласного етапу XVI Міжнародного конкурсу з українознавства

16.02.23

10 лютого 2023 року, відбулося засідання журі Конкурсу, на якому ухвалено рішення етап публічного захисту українознавчих конкурсних робіт провести у форматі оцінювання представлених учасниками відео виступів захисту науково-дослідних робіт.

Юні науковці спільно з науковими керівниками надзвичайно креативно підійшли до підготовки відео презентацій.

Журі Конкурсу оцінювали презентаційні матеріали конкурсантів за такими критеріями: аргументація вибору теми та розкриття основних положень дослідження; логічність, послідовність, лаконічність викладення матеріалу дослідження з урахуванням власного вкладу; компетентність, етика та культура учасника.

За рішенням журі було визначено переможців серед учнів 8 - 11 класів закладів освіти Прикарпаття.

Цьогоріч, журі також визначило переможців Конкурсу в таких номінаціях: “Україна - ментальність та доля”, “Україна - історична місія”, “Україна - нація, держава” та “Україна - етнос”.

Науково-дослідні роботи переможців обласного етапу Конкурсу з українознавства будуть представлені на XVI Міжнародному конкурсі з українознавства у м. Києві.

Усі учасники обласного етапу Конкурсу будуть відзначені Дипломами та Грамотами, а наукові керівники та журі Конкурсу з українознавства отримають Подяки від департаменту освіти і науки Івано-Франківської військової адміністрації.

Із результатами обласного етапу XVI Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів можна ознайомитися тут.

Додати коментар

Захисний код
Оновити