На сайті:

На сайті 200 гостей та відсутні користувачі

Коли світ на межі змін: стратегії адаптації

08.02.23

image207 лютого 2023 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся онлайн вебінар в рамках програми USAID «Мріємо та діємо» у співпраці з ГО «ГО ГЛОБАЛ» з теми «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації».

Мета онлайн вебінару – окреслити шляхи формування громадянської компетентності учнів; ознайомити педагогічнихпрацівників з методичними матеріалами для інтегрованого курсу «Громадянська освіта» (10 клас).

У процесі обговорення доповідачі звернули увагу на впровадження інтегрованого курсу «Громадянська освіта», що забезпечує формування у дітей загальнолюдських цінностей, поваги до прав людини, дає можливість учням знайти своє місце та роль у суспільстві. У посібнику зібрані й адаптовані до уроків громадянської освіти в 10 класі різноманітні активні форми роботи та вправи. Виступили Галина Гафійчук, старша викладачка кафедри теорії та методики навчання Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Бондаренко Світлана Іванівна, методистка лабораторії суспільно-філологічних дисциплін Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Оксана Габорак, методистка кафедри менеджменту та освітніх інновацій Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Учасники вебінару відзначили змістовність, актуальність та необхідність проведення таких заходів.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити