На сайті:

На сайті 128 гостей та відсутні користувачі

ПЕРШИЙ ТУР КОНКУРСУ “УЧИТЕЛЬ РОКУ ‒ 2023” СТАРТУВАВ

25.01.23

IMG-6812Цьогоріч всеукраїнський конкурс “Учитель року” проходить у номінаціях “Захист України”, “Основи здоров’я”, “Початкова освіта” та “Фізична культура” (наказ МОН України від 19.10.2022 № 930 “Про проведення всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2023”, наказ департаменту освіти та науки Івано-Франківської облдержадміністрації від 23.12.2022 № 333 “Про проведення першого туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2023”).

24 січня у навчальному корпусі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розпочався відбірковий етап першого туру конкурсу, у рамках якого відбулося знайомство з учасниками в кожній номінації та перше конкурсне випробування “Тестування”. Завдання передбачали визначення рівня знаннєвої складової професійної компетентності педагогів.

Надалі конкурсанти візьмуть участь у майстер-класі (демонстрація конкурсантом/конкурсанткою вміння адаптувати власну педагогічну ідею (методи, прийоми роботи) до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів) і практичній роботі (письмова робота з виконання практичних завдань у межах навчального предмета).

За результатами відбіркового етапу конкурсу буде визначено в кожній номінації дев’ять учасників фінального етапу.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити