На сайті:

На сайті 922 гостей та відсутні користувачі

EU Study Days/Єврошколи

05.09.22

eu-study-days-tПредставництво ЄС в Україні запрошує школярів та студентів до участі у осінній сесії Єврошкіл-2022!

До участі у проєкті запрошуються - ті, хто поділяє європейські цінності, прагне дізнатися більше про Європейський Союз, а також знайти однодумців, з якими можна втілювати спільні ініціативи та разом створювати майбутнє України як європейської держави. Учасники прослухають лекції від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат Єврошкіл передбачає активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають знання про Євросоюз та відносини між Україною та ЄС.

   Брати участь можуть:

учні 9-11 класів середніх шкіл, ліцеїв, гімназій; студенти магістратури, останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання.

Заплановано проведення 10 інтерактивних освітніх модулів для школярів та студентів.

20 кращих слухачів отримають запрошення до зимової школи в очному форматі.

Передбачено навчальні модулі: з історії ЄС, його основних інституції та цінностей, європейської інтеграції України, політики ЄС в сфері подолання інформаційних пасток, боротьби з дезінформацією, фейками, маніпуляціями. Учасники дізнаються що таке - Єдиний цифровий ринок, Європейський Зелений курс, Європейська політика сусідства і Східне Партнерство, якими є і як захищаються права дитини в ЄС, дізнаються про європейську політику в сфері міграції, безпеки та управління кордонами, познайомляться з освітніми та культурними програмами ЄС тощо.


Дедлайн подачі заявки: 10 вересня 2022 р.

Веб-посилання: https://www.facebook.com/EUStudyDays/

Географія: Online, Україна

Вартість: Безкоштовно