На сайті:

На сайті 1157 гостей та відсутні користувачі

Викладання німецької мови як іноземної в сучасних реаліях

16.06.22

image0Відповідно до положень Концепції «Нова українська школа», листа Міністерства освіти і науки України №1/9-393 від 03.082021 року в рамках проєкту «Професійний розвиток учителя іноземної мови» Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у співпраці з Гете Інститутом в Україні організували навчання за Модулем 3 для четвертої групи учителів німецької мови, які працюватимуть у 5-х класах у 2022/2023 н.р з теми: «Lernen durch Interaktion/Arbeits- und Sozialformen Online».

19 педагогів Івано-Франківщини навчалися 14-15 червня 2022 року в дистанційному форматі з використанням онлайн сервісу Zoom. У роботі семінару взяли участь Богоніс Іванна Михайлівна, методист лабораторії суспільно-філологічних дисциплін Івано-Франківського ОІППО та Форкавець Наталія Теодозіївна, тренер Гете Інституту в Україні, вчитель-методист німецької мови ліцею №5 Івано-Франківської міської ради.

Учасники семінару ознайомились з основними підходами до організації уроку іноземної мови, активно працювали у групах, удосконалювали вміння створювати завдання за допомогою онлайн застосунків для партнерської взаємодії на уроках німецької мови. Зокрема учасники спільно працювати з текстами, розглянули переваги використання та створення граматичних завдань, спробували формувати навички письма та говоріння використовуючи цифрові інструменти.

Упродовж навчання педагоги презентувати свої напрацювання, систематизувати та поглибити фахові знання щодо викладання німецької мови як іноземної в закладах загальної середньої освіти відповідно до Концепції Нової української школи. Наприкінці заходу учасники отримали відповіді на свої запитання від спікерів.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити