На сайті:

На сайті 203 гостей та відсутні користувачі

Онлайн семінар для вчителів німецької мови «Кооперативне навчання онлайн та офлайн»

16.06.22

image14У рамках співпраці Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з видавництвом «Hueber» та Центром іноземних мов «ТСП» упродовж трьох років для вчителів німецької мови проводяться спільні методичні заходи. Один з таких заходів було проведено 14 червня 2022 року: «Кооперативне навчання онлайн та офлайн».

Методичний захід проходив у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу Zoom. У роботі семінару взяли участь 45 педагогів. До заходу долучились також колеги з Чернігівщини.

Метою зустрічі було підвищити рівень обізнаності учителів німецької мови щодо кооперативного навчання онлайн та офлайн, формувати їхню готовність до реалізації стратегічних цілей розвитку шкільної іншомовної освіти.

З вітальним словом виступила Світлана Яснюк, директорка центру іноземних мов в Україні «Твій сучасний підручник», Іванна Богоніс, методистка лабораторії суспільно-філологічних дисциплін Івано-Франківського ОІППО.

Іванна Голуб, методистка видавництва Hueber ознайомила учасників з цифровими ресурсами видавництва «Hueber». Учасники заходу змогли поглибити власні знання щодо форм та особливостей організації кооперативного навчання на уроках німецької мови. Упродовж зустрічі педагоги удосконалювали вміння конструювати завдання з комунікативних видів мовленнєвої діяльності на основі інтерактивних підручників Hueber «Dabei!» B1.1 та онлайн інструментів, які доцільно використовувати для організації партнерської взаємодії на уроках німецької мови. Практичні поради, які були розглянуті, допоможуть педагогам у подальшому при плануванні та ефективному проведенні навчальних занять.

Учасники мали змогу обмінятись думками, поглибити фахові знання щодо особливостей викладання німецької мови, як другої іноземної у закладах загальної середньої освіти.

Організатори зустрічі відповіли на запитання учасників та обговорили тематику та напрями подальшої співпраці.

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити