На сайті:

На сайті 88 гостей та відсутні користувачі

Організація виховної роботи у Новій українській школі в умовах війни. Розроблення освітньої програми закладу освіти (початковий етап)

02.06.22

2222Відповідно до запитів і пропозицій керівників ЗЗСО, керівників ЦПР ПП, працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагогів в територіальних громадах 1 червня 2022 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся управлінський інтенсив (заняття 7) з проблеми «Організація виховної роботи у Новій українській школі в умовах війни. Розроблення освітньої програми закладу освіти (підготовчий етап)».

Метою зустрічі було окреслити чіткі орієнтири ефективної організації виховного процесу в умовах воєнного стану. Зокрема розглядалися питання: особливості виховного процесу в нових умовах (Оксана Фляк, завідувач лабораторії національного виховання, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО), діяльність класного керівника в умовах нових викликів (Оксана Риндич, методист лабораторії національного виховання), робота керівника закладу освіти щодо організації позанавчальної діяльності (О.Марковецька, методист лабораторії національного виховання). Велику увагу було приділено питанням підготовчого етапу напрацювання керівником закладу освіти освітньої програми. Так, Іван Будзак, проректор ІФОІППО, старший викладач кафедри інституту детально проаналізував особливості роботи керівника закладу освіти з напрацювання річного навчального плану. З алгоритмом розроблення освітньої програми закладу освіти учасників зібрання ознайомила Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО.

Зустріч проводилася у дистанційному форматі на платформі Meet та транслювалася на каналі You Tube. У даному заході взяли участь 387 слухачів. Модераторами зустрічі були: Ольга Нижник, Галина Пониполяк, Алла Дутчак, методисти лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

 

 


Додати коментар

Захисний код
Оновити