На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

ОНЛАЙНОВИЙ СЕМІНАР НА ТЕМУ: «НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНТЕГРОВАНОГО КУРСУ «ПІЗНАЄМО ПРИРОДУ» 5 КЛАС НУШ»

13.05.22

ftetrthrkhtrkhtkrjthРеалізація концептуальних засад Нової української школи у 5 класі з 2022-23 н.р. ставить перед вчителями природничих дисциплін ряд викликів: методичних, методологічних, предметнотеоретичних, організаційних і управлінських. У їх числі – реалізація компетентнісного, діяльнісного та трансдисциплінарного підходів до навчання.

218 вчителів біології, хімії, географії та фізики обговорювали ці питання на онлайновому семінарі, який відбувся 12 травня ц.р. Найбільше уваги було приділено аналізу модельних навчальних програм інтегрованих курсів «Пізнаємо природу 5-6 клас», «Довкілля 5-6 клас», «Природничі науки 5-9 клас», підручників та навчально-методичного забезпечення для 5 класу.

У роботі семінару взяли участь Мердух Іван Іванович, завідувач лабораторії природничо-математичних дисциплін Івано-Франківського ОІППО, кандидат технічних наук, вчитель-методист та Біда Дарія Дмитрівна, доцент Львіського ОІППО, кандидат педагогічних наук, Залужений вчитель України, співавторка модельних навчальних програм, підручника та навчально-методичного забезпечення для 5 класу НУШ.

В ході семінару була апробована система аналізу змісту інтегрованих курсів природничої освітньої галузі, яка дозволить у майбутньому вчителям і закладам освіти роботи свідомий, методично обґрунтований вибір модельних навчальних програм і підручників.


Додати коментар

Захисний код
Оновити