На сайті:

На сайті 145 гостей та відсутні користувачі

Оголошення для учасників XV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти

11.04.22

Шановні учасники XV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти!

У зв'язку з початком 24 лютого 2022 р. повномасштабної збройної агресії Росії проти України у злочинній російсько-українській війні, яку РФ розв'язала ще вісім років тому, журі конкурсу не змогло завершити в зазначені терміни підбиття підсумків. На жаль, через тимчасову окупацію та масовий терор на Київщині, багато співробітників Інституту змушені були покинути власні домівки. Героїчними зусиллями українських армії, влади, добровольців і народу було зірвано план путінського режиму по блискавичному захопленню Києва, Харкова, Чернігова, Одеси, Донбасу та інших українських регіонів. І на звільненій Київщині сьогодні проводяться роботи з розмінування. Щиро віримо, що незабаром і ми зможемо повернутися до рідних домівок і до повноцінної роботи. Тому найближчим часом плануємо завершити рецензування конкурсних робіт. Визначення переможців конкурсу буде відбуватися в заочній формі за результатами рецензування та рішенням журі.

Всі переможці конкурсу та їхні наукові керівники отримають грамоти та подяки, які будуть надіслані на адреси закладів освіти орієнтовно до 01 травня 2022 р.

Колектив науковців Науково-дослідного інститут українознавства, члени журі конкурсу бажають всім якнайшвидшої перемоги і мирного неба над усією Україною! Щиро дякуємо Вам, юні колеги українознавці, за участь в конкурсі і Ваш великий інтелектуальний внесок в пізнання і творення українського світу! Адже нашій славній зболеній Україні так потрібні сьогодні перемоги як на військовому, так і на ідеологічному фронтах, і саме Вам будувати нову Україну, сильну й квітучу!

Голова журі Конкурсу,

директор Сергій Наливайко

Контактна інформація Оргкомітету Конкурсу

Науково-дослідний інститут українознавства

вул. Ісаакяна 18, м. Київ, 01135

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

(067) 454-90-45 (Газізова Олена Олександрівна)

(099)25-77-548 (Бойко Світлана Миколаївна)

Додати коментар

Захисний код
Оновити