На сайті:

На сайті 96 гостей та відсутні користувачі

Нормативне забезпечення реалізації наступного рівня реформи НУШ

07.04.22

44Відповідно до річного плану роботи ІФОІППО з метою ознайомлення керівників ЗЗСО з основними викликами щодо реалізації НУШ у базовій школі, 07 квітня 2022 року проведено вебінар з питання «Нормативне забезпечення реалізації наступного рівня реформи НУШ».

Цим заходом розпочалася система вебінарів, які будуть проведені працівниками інституту щодо ефективного впровадження НУШ у базовій школі.

У заході взяли участь 185 керівників закладів освіти.

До участі були запрошені і виступили Любов Шелемей, проректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, Галина Пониполяк та Алла Дутчак, методисти лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

У ході проведених заходів розглядалися питання нормативно-правового поля другого рівня реалізації Концепції НУШ, змістового наповнення Державних освітніх стандартів, проаналізовано типові освітні програми, їх основні компоненти та вимоги до їх наповнення.

Учасники вебінару спроектували управлінський маршрут керівника ЗЗСО щодо підготовки закладу освіти та педагога до роботи в умовах Нової української школи на новому рівні – у базовій школі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити