На сайті:

На сайті 169 гостей та відсутні користувачі

Оцінювання та самооцінювання педагогічної діяльності – перший крок до побудови траєкторії професійного розвитку вчителя

03.11.21

utetebd78811 листопада на базі ІФОІППО відбувся методичний вебінар для директорів ЦПР ПП та працівників відділів (управлінь) освіти з теми “Оцінювання та самооцінювання діяльності педагога». Вебінар проведено з використанням електронного сервісу GoogleMeet.

Метою даного заходу було ознайомлення з процедурами оцінювання та самооцінювання педагогічної діяльності, орієнтовними критеріями її оцінювання.

Під час зустрічі завідувач лабораторії управління та організації освіти Ольга Нижник ознайомила слухачів з Професійними стандартами керівника ЗЗСО та педагога як орієнтирами їх професійного розвитку.

Методист лабораторії Алла Дутчак запропонувала орієнтовні критерії оцінювання та самооцінювання діяльності педагога відповідно до вимог НУШ та Професійних стандартів.

Галина Пониполяк, методист вищеозначеної лабораторії продемонструвала інтерактивні вправи, які можна використовувати при оцінюванні рівня ознайомлення з певною проблемою з використанням конструктора для онлайн опитування Mentimeter.

Учасники заходу мали змогу отримати від спікерів відповіді на свої запитання та окреслити основні напрями діяльності щодо подальшої співпраці.

utetebd7881

rytrgfb3

gjrgr rtrt

frjkgrjr2

Додати коментар

Захисний код
Оновити