На сайті:

На сайті 98 гостей та відсутні користувачі

Будуємо «Здорову школу»

28.10.21

227 жовтня 2021 року методистами лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО проведено чергове консультування для керівників Центрів професійного розвитку педагогічних працівників та працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагогів з теми «Школа як простір здоров’я». Консультування проведено в онлайн форматі на платформі Мeet.

На актуальності означеного питання акцентувала увагу учасників Алла Дутчак, методист лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

Галина Дмитрів, методистка даної лабораторії, ознайомила учасників зустрічі з особливостями загальнонаціональної програми «Здорова Україна» та звернула увагу слухачів на зміни, які плануються до внесення в освітні навчальні програми, шкільне харчування, побудову необхідної інфраструктури для занять спортом тощо.

Слухачам також презентовано Модель здорової школи, алгоритм використання Індексу здоров’я школи, як інструмента само оцінювання діяльності ЗЗСО.

Учасники вебінару мали можливість перевірити власні знання з теми за допомогою тестових питань на дистанційній платформі, та отримали методичні рекомендації щодо оцінки діяльності ЗЗСО з питання створення здоров’язбережувального середовища.

2

22222

222222

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити