На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Майстер-клас для учителів географії

28.10.21

sewrehj f2Такий захід було проведено лабораторією природничо-математичних дисциплін Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти спільно з Українським освітянським видавничим центром «Оріон» 27 жовтня 2021 року.

Тема семінару - Топографічні карти: масштаби, види, призначення. Розв’язання різноманітних задач за топографічними картами.

Мета: налагодження взаємодії між учителями географії     області та ОІППО   щодо методичного супроводу реалізації діяльнісного підходу у викладанні дисципліни.

Вебінар проходив у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу Google Meet та You Tube. У роботі семінару взяли участь 156 учасників.

Тему заходу вибрано не випадково, адже учні відчувають певні труднощі у теоретичній і особливо практичній підготовці  з картографії і топографії.

Гості зустрічі, а це кандидат географічних наук, провідна редакторка Українського освітянського видавничого центру «Оріон» Вікторія Молочко та кандидат географічних наук, провідна редакторка даного центру Олена Савчук, чітко, доступно розповіли про топографічні карти та їхнє практичне використання на уроках географії у 6-11 класах, подали методику розв’язання типових задач на топографічних картах при складанні ЗНО.

Спікери пообіцяли продовжити співпрацю з ІФОІППО, запропонували нову тематику з теорії та методики вивчення географії.

Учасники заходу мали змогу отримати відповіді на свої запитання від спікерів та щиро подякували організаторам та гостям  за цікаві, змістовні презентаційні матеріали.

ВИРІШЕННЯ ТИПОВИХ ЗАДАЧ НА ТОПОКАРТАХ ПРИ СКЛАДАННІ ЗНО

ТОПОГРАФІЧНІ КАРТИ ТА ЇХНЄ ПРАКТИЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ НА УРОКАХ ГЕОГРАФІЇ

sewrehj f2

reytyugfyuf5

sewrehj f2

sdtrjbhgf6

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити