На сайті:

На сайті 128 гостей та відсутні користувачі

СВЯТО ВЧИТЕЛІВ

01.10.21

IMG-177630 вересня у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

Серед запрошених – представники освітніх закладів області: учителі і вихователі, керівники закладів освіти, місцевих органів управління освітою, викладачі закладів вищої та професійно-технічної освіти, представники місцевих профспілкових організацій.

Свято відбулося за участі заступника голови облдержадміністрації Богдана Футерка; заступника голови обласної ради Василя Гладія; голови обкому Профспілки працівників освіти і науки України Зоряни Король; ректора Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Романа Зуб’яка; голови постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики, директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдана Томенчука.

Урочистості відкрив Віктор Кімакович, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації:

– У цей день ми вітаємо вчителів, які щодня приймають нелегкі виклики. Ви повинні зберегти традиції і зробити нашу освіту модерною. Реформа не завершується, вона, навпаки, пришвидшується. Майбутнє бачиться складним, але цікавим. Дякую за працю і вірю, що разом ми зробимо нашу освіту кращою.

Привітав освітян з професійним святом Василь Гладій:

– Переоцінити професію вчителя неможливо. Учитель був, учитель є і учитель буде – це усвідомлюємо і ми, і Українська держава. У день професійного свята хочу щиро подякувати усьому вчительському товариству за працю, за здобутки, які має Прикарпаття. Божого благословення Вам!

З вітальними словами звернувся до присутніх і Богдан Футерко. Він побажав терпіння, здоров’я, багато вдячних учнів, студентів, адже робота педагога надзвичайно цінна, оскільки він виховують майбутнє покоління держави.

Відбулась церемонія вручення нагород. За вагомі внески в педагогічну науку, розвиток дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної освіти, упровадження нових передових технологій у навчання і виховання учнів та студентів та з нагоди Дня працівників освіти медаллю “За заслуги перед Прикарпаттям” відзначено:

Івасюк Світлану Семенівну, начальника відділу освіти Городенківської міської ради;

Кіт Григорія Васильовича, директора Івано-Франківської філії Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»;

Микулу Наталію Петрівну, заступника директора департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Окрім того, 63 працівників сфери освіти удостоєні грамот голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради і грошовими преміями.

Слід зазначити, що в територіальних громадах області 28, 29 вересня та 1 жовтня прийшли урочистості з нагоди Дня працівників освіти. У програмі святкування – нагородження педагогічних працівників грамотами голів територіальних громад, місцевих органів управління освітою та профспілкових організацій і грошовими преміями.

Святкову атмосферу доповнила концертна програма.

IMG-1854

IMG-1844

IMG-1816

IMG-1798

IMG-1784

IMG-1776

IMG-1772


Додати коментар

Захисний код
Оновити