На сайті:

На сайті 233 гостей та відсутні користувачі

ОНЛАЙН-ВИСТАВКА «ТВОРЧІ ГОРИЗОНТИ ПЕДАГОГІВ ДОШКІЛЛЯ»

28.09.21

1qУ рамках меморандуму про співпрацю між Івано-Франківським та Донецьким ОІППО 24 вересня 2021 року відбулася міжрегіональна онлайн-виставка дидактичних матеріалів «Творчі горизонти педагогів дошкілля». Захід було приурочено до Всеукраїнського Дня дошкілля – професійного свята вихователів та всіх дошкільних працівників. Майже 300 педагогів системи дошкільної освіти зібралися на платформі Google Teams задля представлення власного авторського продукту та поширення кращого педагогічного досвіду організації роботи з дітьми дошкільного віку.

Впродовж півторагодинної зустрічі було представлено чимало яскравих авторських посібників, створених умілими руками педагогів закладів дошкільної освіти обох областей. Кожен посібник змістовний, багатофункціональний, інтерактивний, сучасний та естетичний. У коротких відеосюжетах автори презентували варіативність використання посібника в роботі з дітьми, розкриваючи його дидактичну цінність та розвивальний ефект. Сподіваємось, що такий обмін кращими напрацюваннями стане потужним стимулом для подальшого розвитку творчого потенціалу педагогів.

Святкову атмосферу зустрічі підтримували взаємні вітання дошкільників Донеччини та педагогічних колективів ЗДО №1 «Калинонька», ЗДО №3 «Бджілка» міста Івано-Франківська.

55q

66q

77q

88q

99q

dssfsfddg25



Додати коментар

Захисний код
Оновити