На сайті:

На сайті 133 гостей та відсутні користувачі

Готуємося до спільної роботи щодо початку нового навчального року

20.08.21

131320.08.2021 року відбулися методичні спрямування працівників відділів (управлінь) освіти територіальних громад, відповідальних за методичну роботу з проблеми «Організаційно-методичний супровід професійного зростання педагогічних кадрів в територіальній громаді», організатором яких була лабораторія управління та організації освіти ІФОІППО.

Метою зустрічі було розробити алгоритм методичного супроводу професійного розвитку педагога в умовах ТГ.

Привітавши учасників зустрічі з початком нового навчального року, проректор ІФОІППО Любов Шелемей ознайомила із сучасними освітянськими викликами освітнього середовища.

Любов Касіянзаступник начальника управління-начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти Івано-Франківської області, окреслила основні вектори спільної роботи школи і громади щодо проведення самооцінювання якості освітньої діяльності та управлінських процесів у ЗЗСО.

Людмила Томенчук, методист ІФОІППО звернула увагу учасників зустрічі на основні нормативно-правові документи, якими слід керуватися у 2021-2022 навчальному році.

Пріоритети організації супроводу професійного розвитку педагогів у ТГ відповідно до нових професійних стандартів слухачі визначили разом з Аллою Дутчак, методистом лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО ознайомила учасників зустрічі з вимогами до спільної діяльності засновника та керівників ЗЗСО щодо розроблення локальних документів у ЗЗСО у 2021-2022 н. р., критеріями їх формування.

У ході панельної дискусії учасники обговорили алгоритм організації організаційно-методичного супроводу розвитку педагога в умовах ТГ.

11

12

333

444

555

666

1515

1616

2222

7777

99999


Додати коментар

Захисний код
Оновити