На сайті:

На сайті 102 гостей та відсутні користувачі

Педагогічна студія керівники методичних об’єднань учителів основ здоров’я

18.08.21  

fgrhft418 серпня 2021 року відбулась в онлайн режимі педагогічна студія керівників методичних об’єднань учителів основ здоров’я закладів освіти ТГ та обласного підпорядкування.

Проблема, що розглядалась на студії,стосуваласьосновних напрямків розвитку здоров’язберігаючої освіти за концепцією НУШ.

О. Євчук (методист лабораторії природничо-математичних дисциплін ІФОІППО) та учасниками, в ході онлайн зустрічі були опрацьовані нормативно-правові документи з даного питання, ознайомлені із навчально-методичним забезпеченням предмета на новий навчальний рік, окреслили особливості організації навчання з основ здоров’я у новому навчальному році.

О. Васильків (кандидат біологічних наук, доцент кафедри педагогіки та психології ІФОІППО), проаналізувала особливості викладання інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут» в 5-6 класах НУШ.

Н. Толоконнікова (кандидат біологічних наук, доцент кафедри теорії та методики навчання ІФОІППО), ознайомила учасників із застосуванням сучасних інноваційно-освітніх технологій на уроках основ здоров’я.

І. Бельбас (учитель початкових класів та основ здоров’яПоберезького ліцею Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області), поділилась досвідом щодо викладання інтегрованого курсу «Я досліджую світ» в початковій школі, особливості впровадження в НУШ.

Завершилася робота онлайн студії спільним обговоренням проблемних питань. Підведенням підсумків роботи.

fgrhft4

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити