На сайті:

На сайті 67 гостей та відсутні користувачі

Методична студія фахівців психологічної служби області

17.08.21

444fhfh117 серпня відбулося засідання методичної студії керівників методичних об’єднань практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти ТГ, психологів ЦПРПП та фахівців психологічної служби закладів обласного підпорядкування, професійно-технічної та фахової передвищої освіти.

Методична студія працювала над проблемою забезпечення якісного психологічного та соціально-педагогічного супроводу учасників освітнього процесу в контексті вимог сучасної освіти.

Спілкування проходило у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу Google Meet. Всього у роботі студії взяло участь 100 педагогічних працівників.

Модератором виступила Людмила Підлипна, директор Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи.

У ході зустрічі було проаналізовано професійний стандарт практичного психолога закладу освіти, а саме: трудові функції, компетентності, знання, вміння та навички (Оксана Хомин, методист  Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи ІФОІППО); учасників ознайомлено з психологічними особливостями організації взаємодії дітей в інклюзивному класі (Тетяна Глуханюк, методист Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи ІФОІППО); наголошено на психолого-педагогічному супроводі педагогів в рамках концепції НУШ (Лілія Крикун, методист Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи ІФОІППО); опрацьовано питання підготовки педагогічних працівників до впровадження НУШ у базовій школі (Мирослава Малкович, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри теорії та методики навчання ІФОІППО); презентовано досвід роботи соціального педагога з молодшими школярами щодо безпеки в Інтернеті (Оксана Олексин, соціальний педагог Довговойнилівського НВК І-ІІІ ступенів Верхнянської сільської ради); актуалізовано проблему особливостей  організації та ведення інтервізійних і супервізійних груп (Людмила Підлипна, кандидат психологічних наук, директор Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи ІФОІППО).

Також відбулося онлайнове обговорення актуальних методичних питань  щодо організації  функціонування психологічної служби області в умовах децентралізації.

Учасники мали змогу спілкуватися зі спікерами наживо та у чаті, отримуючи вичерпну інформацію щодо актуальних для них питань.

444fhfh1

eretetrtrt2

 

Методична студія фахівців психологічної служби області

Додати коментар

Захисний код
Оновити