На сайті:

На сайті 140 гостей та відсутні користувачі

Початок професійної взаємодії

17.06.21

555555Забезпечення конкурентоздатності кожного закладу освіти пов’язано з рівнем професійної майстерності його педагогів. Сьогодення підвищує вимоги до сучасного педагога, потребує постійного розвитку його фахової майстерності, професійного зростання в умовах Нової української школи. Саме тому в Україні почали свою діяльність Центри професійного розвитку педагогічних працівників. Зокрема, на сьогодні в нашій області діє 11 таких Центрів.

16 червня на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся методичний вебінар для працівників Центрів професійного розвитку педагогічних працівників з теми «Організація співпраці ЦПР ПП та ІФОІППО в умовах освітніх трансформацій».

У даному заході взяли участь 16 працівників ЦПР ПП області.

Метою зустрічі була підготовка працівників ЦПР ПП до реалізації мети діяльності – сприяння професійному розвитку педпрацівників.

У вебінарі взяли участь і виступили:

Роман Зуб’як, ректор ІФОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент;

Любов Шелемей, проректор ІФОІППО;

Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій;

Алла Дутчак, Галина Пониполяк, методисти лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО

Під час зустрічі учасники актуалізували знання щодо нормативно-правового забезпечення діяльності Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, обговорили напрями та особливості організації співпраці ІФОІППО та ЦПР ПП області.

У ході вебінару керівники ЦПР ПП напрацювали меморандум про співпрацю з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

555555

111111

33333

1212


Додати коментар

Захисний код
Оновити