На сайті:

На сайті 150 гостей та відсутні користувачі

ЗАВЕРШИВСЯ ОНЛАЙН-МАРАФОН «ВПЕВНЕНИЙ СТАРТ»

31.05.21

ytyttytytyВідповідно до угоди про співпрацю між Івано-Франківським ОІППО та Інститутом психології імені Г.С. Костюка НАПН України, за сприяння ТОВ «УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЯ ДИТИНСТВА» впродовж квітня-травня проходив онлайн-марафон для педагогів закладів дошкільної освіти області з використання програмно-методичних комплексів «Впевнений старт» в освітньому процесі з дошкільниками різних вікових груп.

В рамках онлайн-марафону 18 та 25 травня 2021 року відбулися науково-методичні семінари з проблем використання програмно-методичного комплексу «Впевнений старт» в освітньому процесі з дітьми середнього та старшого дошкільного віку.

В процесі роботи автори-розробники презентували учасникам повні комплекти навчально-методичного забезпечення для середнього та старшого дошкільного віку, детально розкривши особливості роботи з:

Книгами вихователя (специфіка проживання дітьми «Адаптаційно-діагностичного періоду»; конструювання тижневої «Карти активностей»; проведення традиційного ранкового й вечірнього «Кола друзів»; перспективне та календарне планування освітньої роботи з дітьми; основні форми, методи, засоби організованої навчально-пізнавальної діяльності);

Книгами дошкільника для дітей старшого дошкільного віку та Набором розвивальних завдань для дітей середнього дошкільного віку (структура та змістове наповнення (ігри, завдання, вправи для спільної взаємодії дорослого з дитиною); роль персонажів на сторінках посібників; використання умовних позначок);

Альбомами з художньо-творчої діяльності (робота зі сприймання й обговорення репродукцій художніх творів і творів декоративно-прикладного мистецтва; ігри для пізнання форм, кольорів, ритму і композиції; експериментування з художніми матеріалами й інструментами; опанування різноманітними художніми техніками);

Книгами для батьків (поради батькам щодо організації життєдіяльності дошкільника в умовах сім’ї; загальні рекомендації щодо мовленнєвого, фізичного, пізнавального, соціально-емоційного, художньо-естетичного розвитку дітей).

Говорили педагоги й про використання додаткових матеріалів комплектів – «Книжка малюкам», що є хрестоматією літературно-художніх творів для дітей та плакатів для групової роботи (для середнього дошкільного віку).

Загалом у заходах взяло участь близько 300 педагогів закладів дошкільної освіти області. В підсумку роботи кожен учасник семінару отримав сертифікат.

ytyttytyty

tytyty11

tytyty11

trrrybt

rerererer

eretrete4t

dfretr

trrrybt

5rereret

Додати коментар

Захисний код
Оновити