На сайті:

На сайті 167 гостей та відсутні користувачі

Компетентність?.... Компетенція?.... І до чого тут ЗНО?

17.05.21

fdh ghgfj

Ці та багато інших запитань обговорили вчителі хімії під час вебінару-практикуму, який відбувся 14 травня 2021 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти і проводився спільно з Прикарпатським Національним Університетом імені Василя Стефаника.

Участь у вебінарі, на тему «Теоретична та практична підготовка вчителів для роботи з учнями в умовах зовнішнього незалежного оцінювання», взяло близько 50 освітян області.

Перед учасниками заходу з доповіддю «Компетентнісно орієнтовані завдання з хімії на ЗНО», виступила Світлана Анатоліївна Новікова, начальник відділу змісту природничо-математичних навчальних предметів Українського центру оцінювання якості освіти. Пані Світлана розповіла педагогам про особливості реалізації компетентнісного підходу у контексті завдань ЗНО.

Про «Формування ключових компетентностей на уроках хімії» говорили з Галиною Василівною Гафійчук (старший викладач кафедри теорії та методики навчання ІФОІППО) та Надією Михайлівною Сенюк (методист природничо-математичної лабораторії ІФОІППО).

Питання «Психологічні аспекти підготовки здобувачів освіти до ЗНО» опрацьовано, за матеріалами підготовленими Маряною Ігорівною Дейчаківською, через міні-тренінг.

Учасники мали змогу поспілкуватися зі спікерами вебінару-практикуму під час проведення круглого стола.

dzfdr tjgy

wr bh

wewxdf

gfhgf dhg

fhdfhh

fdh ghgfj

fhgfhhg

hdf sesse

 

 



Додати коментар

Захисний код
Оновити