На сайті:

На сайті 254 гостей та відсутні користувачі

ТРЕТЯ ОБЛАСНА УЧНІВСЬКА ОЛІМПІАДА З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ

12.03.21

Любиш свою країну та хочеш її розбудовувати? Маєш ідеї та організаційні здібності, бачиш мету і готовий до неї йти? Тоді ласкаво просимо! Сміливі та амбітні! Це – ваш шанс стати фахівцями з розбудови України!
15 травня 2021 року на базі Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ буде проведено обласну учнівську олімпіаду з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління.
Організаторами Олімпіади є: Кафедра публічного управління та адміністрування, Департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.
До участі в Олімпіаді запрошуються учні 10 та 11 класів загальноосвітніх закладів освіти Івано-Франківської області.
Переможці олімпіади нагороджуються дипломами, а ШЕСТЕРО ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ отримають право здобувати вищу освіту за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за кошти обласного бюджету.


Наказ про проведення обласної учнівської олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління


Список рекомендованих джерел для підготовки до обласної учнівської олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління


Реєстрація учасників за посиланням тут

Додати коментар

Захисний код
Оновити