На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Завершився II обласний (дистанційний) етап XIV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти

09.03.21

01 березня 2021 року, на платформі Google Meet, відбувся другий (дистанційний) обласний етап XIV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, під час якого учасники публічно захищали власні науково-дослідні роботи. До участі у науковому заході було запрошено наукових керівників.
Члени журі оцінювали виступи конкурсантів за такими критеріями: аргументація вибору теми та розкриття основних положень дослідження; логічність, послідовність, лаконічність викладення матеріалу дослідження з урахуванням власного вкладу; компетентність, етика та культура учасника; активна кваліфікована участь у веденні дискусії.
Учасники Конкурсу, їх наукові керівники та члени журі мали можливість подискутувати з актуальних українознавчих, народознавчих, краєзнавчих, етнопедагогічних, культурологічних наукових питань стосовно тематики та проблем подальших наукових пошуків, розвідок, тощо.
Із результатами публічного захисту науково-дослідних робіт учасниками обласного етапу XIV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів та результатами Конкурсу можна ознайомитися тут

Додати коментар

Захисний код
Оновити