На сайті:

На сайті 256 гостей та відсутні користувачі

Подолаємо небезпеки разом

14.12.20

FundacjaPomocMaltańska – MaltańskaSłużbaMedczna разом з PolskaPomoc та Мальтійська Служба Допомоги(МСД) м.Івано-Франківська упродовж серпня-грудня 2020р.реалізують проєкт «Підтримка anty COVID19 заходів у 4 областях України».
Метою проекту є зменшення наслідків пандемії корона вірусу і зміцнення потенціалу реагування суспільства на кризові ситуації в 4 областях західної України(Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Чернівці) найбільше охоплених пандемією. В м.Івано-Франківську та області проєкт охопив 4 групи осіб, які з огляду на специфіку своєї роботи перебувають в зоні ризику захворіти, а водночас не мають належного забезпечення захисту. Робота цих осіб необхідна для функціонування місцевої спільноти: поліцейські, працівники комунального громадського транспорту, працівники соціальної сфери і вчителі.
Фундаментальною частиною проєкту, крім простого постачання засобів особистого захисту і основного діагностичного устаткування, є підготовка в області превентивних дій, основної діагностики і процедур, пов'язаних з COVID19, а також підготовка до надання першої допомоги у станах загрози життю і здоров’ю.
Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти також взяв участь у даному проекті. Для працівників інституту були проведені навчання з долікарської допомоги у станах загрози життю та здоров’ю людини та у ситуації загрози захворювання COVID19.
Щиро дякуємо Лесі Гунчак за проведені цікаві, змістовні і пізнавальні навчання з долікарської допомоги та Мальтійській Службі Допомоги м. Івано- Франківська за надані нам засоби індивідуального захисту, медичні аптечки та діагностичне устаткування. Всім нам здоров’я та безпечного перебування на робочих місцях.

Додати коментар

Захисний код
Оновити