На сайті:

На сайті 167 гостей та відсутні користувачі

Олімпіада з інформаційних технологій зібрала кращих із кращих

11.02.20

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, відбувся на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Експертом-консультантом олімпіади стала вчителька інформатики Долинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Долинської районної ради, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії Лілія Дмитрів. Над редакцією завдань олімпіади працювала предметно-методична комісія у складі: методист Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (ІФОІППО) Петро Малий (голова комісії), студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка Віталій Демедюк, Станіслав Домбровський і Владислав Петрів, студент Національного університету «Львівська політехніка» Максим Никифорук, студент Львівського національного університету імені Івана Франка Олександр Шиловських та студент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Віталій Яцків.

Олімпіада дала можливість виявити і оцінити рівень знань та умінь учасників у галузі ІТ-технологій. Ця відповідальна місія була покладена на журі, яке очолював методист ІФОІППО Петро Малий і його заступник директор Інституту інформаційних технологій ІФНТУНГ Ігор Лютак.
Вже у березні цього року переможці обласного етапу візьмуть участь у заключному етапі олімпіади, що відбудеться в м. Херсон.

Додати коментар

Захисний код
Оновити