На сайті:

На сайті 198 гостей та відсутні користувачі

Заняття обласної школи ППД

08.11.19

Методичний захід був зорганізований Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (керівник – завідувач лабораторії педагогічного досвіду Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій Стрільчик Галина Дмитрівна).
Заняття висвітлило нові шляхи вирішення педагогічних завдань і сприяло суттєвій модифікації вже відомих форм, методів і прийомів діяльності керівників районних(міських) шкіл ППД області з урахуванням вимог сьогодення.
Педагог-новатор, кандидат педагогічних наук Наталія Семенів і завідувач тренінговим центром ІФОІППО Олег Стельмах показали і розтлумачили учасникам заняття такі питання:
• візуалізація: як це працює? Основні механізми продуктивності;
• ефективне застосування комп′ютерних візуальних інструментів у навчанні: ЩО, ДЕ і ЯК краще використати;
• ребуси, кросворди, кроссенси, хмарки слів та інтелект-карти: інструменти, етапи створення та онлайн-ресурси для навчання;
• лайфхаки для допитливих: візуальні заготовки, інфографіка, PowerPoint по-новому, візуальний маркетинг та дизайн-мислення в реальному житті.

За результатами опрацювання відповідей вхідної та підсумкової анкети-оцінювання 67% слухачів відзначили, що матеріали, представлені на занятті, для них майже всі нові, 22 % – частково нові, 11% – дізналися про кілька елементів нових і жоден учитель не вказав, що майже усе відоме. Як результат, 100% респондентів висловили щиру подяку за практичне застосування набутих знань, творчу групову діяльність.
Завершився захід екскурсією в наукове містечко «Нова енергія», сучасній платформі для отримання знань і повноцінному навчально-тренінговому комплексі для дітей, молоді та дорослих.
У науковому містечку всі охочі змогли долучитися до науки через наочне та інтерактивне навчання, а також через експерименти на створених експонатах, що демонструють відновні джерела енергії в дії.

Додати коментар

Захисний код
Оновити