На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Апробація інтелектуального продукту АТМП у Калуській гімназії

04.11.19

23 жовтня авторська творча майстерня вчителів природознавства (керівник – Кокар Наталія Василівна) відвідала Калуську гімназія ім. Дмитра Бахматюка з метою апробації напрацьованого творчого продукту – збірника завдань, що формують предметні та ключові компетентності учнів з предмета. 

У заході взяли участь координатор АТМП при Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, завідувач лабораторії педагогічного досвіду та етнопедагогіки цієї інституції Галина Стрільчик та Наталія Глинянюк, старший викладач кафедри педагогіки і психології ІФОІППО.
Колтун Леся Євстахіївна, учитель природознавства, спільно з учителем інформатики Іваном Івановичем Фіняком, провели в ботанічному саді та комп’юторному класі для учнів 1(5)-А бінарний урок на тему «Явища природи». Мета уроку полягала в тому, щоб навчити гімназистів установлювати причинно-наслідкові зв’язки, виокремлювати основну інформацію, здійснювати оцінку результатів власної діяльності за допомогою онлайн-тестування.
Тести були попередньо розроблені АТМП. Тішить, що більшість учнів справились з тестами на відмінно, хоча вони були обмежені часом – 15 хвилин (поурочне оцінювання знань). Апробація пройшла успішно! Але ще є над чим трудитися. Усі учасники АТМП отримали новий досвід і побачили, як працює їхній інтелектуальний продукт на практиці.
Щира подяка директорці Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка пані Оксані Табачук за теплий прийом, цікаву екскурсію гімназією та за можливість апробувати компетентнісні завдання з природознавства.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити