На сайті:

На сайті 270 гостей та відсутні користувачі

Підвищення кваліфікації учителів німецької мови

31.10.19

У рамках співпраці Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з відділом “ Педагогічної кооперації з німецької мови ” Goethe – Institut в Україні та Міністерством освіти і науки України з 28 по 30 жовтня 2019 року проходить навчання для 25 учителів німецької мови області. 

Мета даного заходу – підвищення кваліфікації учителів німецької мови, які в 2020/2021 навчальному році працюватимуть у 3-х класах, а також надання їм допомоги в організації та проведенні уроків.
Навчання проводить Наталія Форкавець, мультиплікатор Goethe – Institut в Україні та досвідчений педагог Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням німецької мови Івано-Франківської міської ради.
Тематика заходу охоплює особливості викладання німецької мови у ранньому віці відповідно до комунікативного, компетентнісного, діяльнісного, ігрового підходу до навчання іноземної мови. Під час навчання для учителів розкрито такі теми: особливості формування основних умінь з використанням цифрових технологій у ранньому віці; викладання німецької мови з використанням для тренування, закріплення вивченого та матеріалу формувального оцінювання; презентація навчальної онлайн-платформи “ Deutsch in der Grundschule/Німецька у початковій школі ”; презентація Німецького Цифрового Дитячого Університету та можливості застосування цього освітнього ресурсу на уроці та у позаурочний час.
Після завершення навчання, всі учасники отримають Сертифікати про участь, підписані представниками Міністерства освіти і науки України та Goethe-Institut в Україні, що є підставою для зарахування годин фахової підготовки під час проходження планових курсів підвищення кваліфікації.

Додати коментар

Захисний код
Оновити