На сайті:

На сайті 83 гостей та відсутні користувачі

Соціальні медіа на заняттях АТМП

28.10.19

24 жовтня на базі Коломийського ліцею № 6 ім. Героя України Тараса Сенюка відбулося друге заняття авторської творчої майстерні вчителів англійської мови (керівник – Володимир Анатолійович Граціанський).
Педагоги продовжували освоєння проблеми «Соціальні мережі та месенджери як віртуальне освітнє середовище у викладанні англійської мови». У заході взяли участь координатор АТМП при Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, завідувач лабораторії педагогічного досвіду та етнопедагогіки цієї інституції Галина Стрільчик та методист інформаційно-методичного центру управління освіти Коломийської міської ради Мирослава Калин.
Члени майстерні – 12 освітян Івано-Франківщини – розпочали свою роботу зі вхідного анкетування. На думку вчителів, використання соціальних мереж та месенджерів на уроках є вимогою часу та однією з основних рушійних сил у мотивації школярів до навчання. Тому у своїй роботі педагоги активно використовують соціальні медіа в різних цілях: для організаційних моментів, зв’язку з батьками, для запитань та відповідей, обміну посилань на корисні сайти тощо.
Учасники авторської майстерні обговорили можливості та доцільність використання різних медіа, відібрали найкращі шляхи їх упровадження в освітній процес. Далі педагоги перейшли до практичних завдань. Слід зазначити, що над ними кожен учасник працює щодня і в онлайн-режимі відбувається обговорення всіх аспектів роботи.
Для рефлексії Володимир Анатолійовичзапропонував учителям зіграти в онлайн-гру. Усі присутні відзначили високий професіоналізм керівника групи та актуальність проблеми дослідження.

Додати коментар

Захисний код
Оновити