На сайті:

На сайті 111 гостей та відсутні користувачі

Шановні колеги!

 

У буднях непомітно наближаємося до Дня працівників освіти, величного свята, шанованого всіма – учнями, студентами, батьками, людьми різних професій, дня, коли Вас, освітяни, возвеличують за наполегливу й натхненну працю, за педагогічний хист, за мистецтво навчати й виховувати.
Виконувати відповідальну місію – бути для молодого покоління джерелом мудрості й знань – потребує сил, наснаги та постійного самовдосконалення. Тому, ідучи шляхом реформи освіти, роблячи перші кроки в Новій українській школі, Ви працюєте набагато більше, ніж раніше, оскільки зміни спрямовані на школу, учня та самого вчителя, на вироблення орієнтирів та пріоритетів подальшого розвитку.
Ми вдячні Вам за те, що Ви знаходите в собі бажання вчитися і навчати, залишаєтесь патріотами й виховуєте справжніх захисників Вітчизни, проявляєте любов до всього рідного та прищеплюєте почуття гордості за Українську державу, українську націю.
Шановні педагоги! Нехай Ваші людські й фахові якості передаються молодому поколінню, якому належить упевнено здійснити свій вибір у майбутнє, стати гідними громадянами, готовими вершити величні й добрі справи. Хай Ваш щодень збагачується приємними враженнями, творчою наснагою та щирою вдячністю!

Додати коментар

Захисний код
Оновити