На сайті:

На сайті 612 гостей та відсутні користувачі

«Бог і Україна – гасло наших днів»

25.03.19

23 березня 2019 року з метою популяризації курсу «Основи християнської етики», формування у дітей та молоді високоморальних якостей, патріотичної і громадянської свідомості проведено обласну учнівську олімпіаду «Як ти знаєш Біблію?» серед учнів 5-их – 11-их класів та обласний конкурс учнівських творів на морально-етичну тематику «Бог – Україна – Родина і я» серед учнів 9–11 класів закладів загальної освіти.
Учасники (167 учнів) мали змогу проявити знання Святого Письма, проаналізувати життєві ситуації на морально-етичні теми і пояснити свій вибір, спираючись на християнсько-етичні категорії; висловити і обґрунтувати свої думки, оцінки щодо духовно-моральних цінностей суспільного життя. Позитивно, що виявляти творчий підхід у розв’язанні ситуативних завдань, оперуючи набутими знаннями і уміннями.
Відрадно, що учні при вирішенні ситуацій морально-етичного змісту, проявляють гнучкість і мобільність, здатність упереджувати і вирішувати конфлікти, що є передумовою для формування ціннісного ставленння до себе, людей і держави.
Натхнення для праці учасники черпали з майстер-класу «Зроби вервицю для захисника України» (сестра Тереня, ЧСВВ, волонтери).

Протоколи тут

Додати коментар

Захисний код
Оновити