На сайті:

На сайті 123 гостей та відсутні користувачі

Навчання новопризначених керівників закладів освіти

22.03.19

21 березня 2019 року відбулося друге засідання (воркшоп) управлінських студій новопризначених керівників ЗЗСО. Тема засідання «Освітнє середовище НУШ та основні підходи до його формування».
Під керівництвом Галини Адамович, старшого викладача кафедри ІФОІППО, тренера НУШ, Олега Стельмаха, методиста центру моніторингу якості освіти, Лілії Крикун та Тетяни Глуханюк, методистів обласного центру практичної психології і соціальної роботи 75 керівників шкіл області розглядали теоретичні та практичні аспекти формування освітнього середовища нової української школи, аналізували можливості використання цифрових технологій в НУШ, розвивали управлінську компетентність щодо організації профілактичної роботи і конструктивного вирішення випадків булінгу в освітньому середовищі; відпрацьовували навички співпраці, ефективної комунікації, обговорення спільного вирішення проблеми. Модераторами навчального процесу були Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти, Галина Пониполяк та Алла Дутчак, методисти лабораторії.
У форматі навчання відбулася зустріч учасників управлінських студій із представниками Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні «SAIYP» Тарасом Тимочко та Яною Чапайло, на якій піднімалися питання актуальності проблеми дотримання академічної доброчесності учасниками освітнього процесу у ЗЗСО. Зокрема, обговорювалися питання необхідності прийняття правил академічної доброчесності у кожному закладі освіти, актуальності роботи з академічними текстами, потреби в методичних посібниках та рекомендаціях учителям щодо роботи з даної проблеми.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити