На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Обласний семінар для фахівців психологічної служби інтернатних закладів обласного підпорядкування

 16.11.18

9 листопада 2018 року на базі Вигодського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради було проведено обласний семінар практичних психологів та соціальних педагогів на тему «Робота психологічної служби з проблем формування культури здоров’я учнів».
У ході семінару директор Вигодського НРЦ Оксана Якимів презентувала заклад та продемонструвала успішну проектну діяльність працівників центру у співпраці з меценатами. Соціальним педагогом та практичним психологом навчально-реабілітаційного центру Софією Якимів проведено інтерактивний тренінг на тему «Складові здорового способу життя» із учнями 9 класу та представлено міжпроектну взаємодію, як один із напрямів роботи психологічної служби.
Присутні на семінарі фахівці служби мали змогу опрацювати оптимальні методи та прийоми психолого-педагогічного впливу, які допоможуть виховувати у дітей пріоритетність загальнолюдських цінностей життя і здоров’я, сприятимуть утвердженню здорового способу життя, як необхідної умови саморозвитку та самовдосконалення особистості.
За круглим столом учасники семінару виробили алгоритм психолого-педагогічних дій психологічної служби з проблеми формування культури здоров’я учнів.
Практичні психологи та соціальні педагоги долучилися до участі у реалізації Вигодським НРЦ проекту HealthySchools, взяли участь у написанні 18 Всеукраїнського диктанту національної єдності, а також відвідали Центр спадщини Вигодської вузькоколійки.

Додати коментар

Захисний код
Оновити