На сайті:

На сайті 164 гостей та відсутні користувачі

ВИЗНАЧЕНО КРАЩИХ ЮНИХ ІНФОРМАТИКІВ

 05.11.18

5 листопада відбулось урочисте закриття XVIІ Всеукраїнського учнівського турніру юних інформатиків. Такі інтелектуальні змагання проводяться з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Проведення всеукраїнського заходу забезпечували департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Змагання відбувалися на базі Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради та приватного вищого навчального закладу “Університет Короля Данила”.
До складу журі залучались фахівці з різних регіонів – науковці національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, приватного вищого навчального закладу «Університет Короля Данила», Державного університету телекомунікацій, Житомирського державного університету імені Івана Франка, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, інших провідних ВНЗ України.
На урочистому закритті з привітанням до присутніх звернулись: доктор педагогічних наук Юрій Горошко. голова журі. Він підкреслив, що це перший турнір, у якому не було апеляцій, а також дав поради, на що варто звернути увагу при підготовці до майбутніх змагань.
Далі у святковій обстановці відбувалось оголошення результатів. На сцену для вручення дипломів та пам’ятних подарунків було запрошено всіх учнів. Подяки від оргкомітету отримали і члени журі.
Отже, перемогу у турнірі здобула команда з Харкова «XLV.zero» Харківського навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія» Харківської міської ради Харківської області.
Інтригою свята стало вручення сертифікатів, які дають право на навчання у приватному навчальному закладі «Університет Короля Данила» зі знижкою 25, 50 і 100 відсотків, Василем Боднаруком, менеджером факультету інформаційних технологій та призів від Івано-Франківського ІТ-кластера.
На завершення ректор Івано-Франківського ОІППО Роман Зуб’як подякував учасникам змагань за обраний шлях у світ інформатики та програмування, а членам журі – за об’єктивне оцінювання.
Урочистого настрою присутнім додали виступи вихованців закладів освіти області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити