На сайті:

На сайті 96 гостей та відсутні користувачі

ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ, ТЕХНОЛОГІЙ

 25.10.18

Згідно плану роботи ІФОІППО на базі Сороківської ЗОШ І–ІІІ ст. Городенківської районної ради на початку жовтня 2018 року відбулася педагогічна практика вчителів трудового навчання, технологій.
До уваги слухачів курсів було запропоновано ряд цікавих та змістовних заходів. При проведенні майстер-класу «Проектування підсвічника» вчителі мали змогу самореалізуватися у творчій діяльності. Виступаючи у ролі учнів, при організації навчального процесу вчителем трудового навчання Сороківської ЗОШ Віктором Кушніруком, вчителі продемонстрували свої знання та уміння у проектній діяльності та реалізували їх у практичній площині. А на завершення – презентувати свої доробки.
Також слухачі курсів мали змогу переглянути виховний захід «Свято осені». Учні школи порадували присутніх цікавою конкурсною і концертною програмою. Чудова виставка дарів осені доповнила колоритність свята. Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять про цей день.
У заході взяли участь: директор школи Іван Грицюк, методист РМЦ Наталія Паньків.
Методист ІФОІППО Володимир Гащак та методист РМЦ Наталія Паньків підвели підсумки семінару-практики і подякували за гарне свято учням, вчителям та дирекції школи в організації.

Додати коментар

Захисний код
Оновити