На сайті:

На сайті 135 гостей та відсутні користувачі

Основи родинного виховання

 02.10.18

Згідно плану роботи ІФОІППО на базі Далешівської ЗОШ І-ІІ ступенів Городенківської районної ради 25 вересня 2018 року відбулася педагогічна практика вчителів основ християнської етики, керівників гуртків з предмета на тему «Основи родинного виховання на заняттях християнської етики».
Розпочався практичний блок презентацією Далешівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Директор школи Ярема Сташків радо привітав слухачів курсів, він розповів про школу, педколектив. Продовжила його виступ методист РМЦ Наталія Паньків, яка ознайомила присутніх з роботою вчителів християнської етики Городенківського району. Вона зазначила, що керівництво району надає великого значення духовному вихованню учнівської молоді.
У часі педагогічної практики учитель основ християнської етики Світлана Симовоник і педагог-організатор цієї ж школи Марія Олінійчук запропонували літературно-музичну композицію на тему: «Під твою милість прибігаємо, Богородице Діво…». Даний захід показав єдність учнівського і вчительського колективу.
Педагогічна практика мала краєзнавче спрямування. Слухачі курсів відвідали Далешівську церкву, де знаходиться чудотворна ікона Божої Матері. Отець Тарас Іванюк провів урок духовності у церкві безсрібників Косьми і Дем’яна і відслужив молебень у святині на місці з’явлення ікони Матері Божої Далешівської. Священик ознайомив присутніх із культурними та історичними пам’ятками, реліквіями, які знаходяться в церкві, розповів про чуда зцілення .
Слухачі курсів також відвідали церкву Святого Миколая Чарнецького в селі Семаківці, де отець-декан Василь Скрипка провів спільну молитву і поблагословив присутніх.
Учасники педагогічної практики отримали духовну наснагу, відвідавши святі місця, почерпнули багато цікаво для своєї педагогічної діяльності.
Cлухачі висловили вдячність керівникам курсів: старшому викладачу кафедри педагогіки та психології Світлані Сміх, науковому керівнику, доктору філологічних наук, професору кафедри Марії Федунь, методисту Городенківського РМЦ Наталії Паньків за змістовне і цікаве наповнення педагогічної практики.
Щира подяка адміністрації, педагогічному та учнівському колективу Далешівської ЗОШ І-ІІ ступенів за реалізацію даного заходу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити