На сайті:

На сайті 107 гостей та відсутні користувачі

ТОП-50 напівфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine

 16.08.18

ВІТАЄМО КОЛЕГ

З приємністю повідомляємо, що троє педагогів-прикарпатців увійшли до ТОП-50 напівфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine: 

Марія Грицишин, учитель української літератури (Українська гімназія № 1);
Наталія Ладовська, учитель початкових класів (Калуська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 7);
Галина Пирин, англійська мова, німецька мова (районний методичний кабінет управління освіти, молоді та спорту Долинської райдержадміністрації, Прикарпатський лісогосподарський коледж (сумісництво).
Марджорі Браун – одна з ТОП-10 найкращих учителів світу – стане членом журі й разом з іншими обиратиме переможця цьогорічної Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2018.
Уже у вересні вся ТОП-10 зможе особисто познайомится з видатною вчителькою Планети з Південно-Африканської Республіки. В асесмент-центрі у Львові можна буде дізнатися, як потрапити до когорти найкращих учителів та перейняти досвід дистанційного навчання учнів у бідних регіонах країни.
Під час відбору ТОП-50 анкету кожного учасника перевірили три людини (асесори) у різних містах України.
31 серпня стануть відомі імена ТОП-10. Вони зберуться у вересні в асесмент-центрі у Львові, де на них чекатимуть нові знайомства, робота в командах, розваги та презентації, під час яких члени журі оберуть переможця.
Найкращі вітання, звершень і перемог у наступному етапі змагань.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити