На сайті:

На сайті 264 гостей та відсутні користувачі

Впровадження освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людиниу виховному процесі класу

21.03.18

IMG-35309bc312acf61835119dfb6adb22c7-V15 березня 2018 року на базі Богородчанської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №2 відбувся семінар-тренінг для класних керівників закладів загальної середньої освіти в рамках швейцарсько-українського проекту "Розвиток демократичних компетентностей в Україні".  

Мета семінару-тренінгу – навчання класних керівників освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини. Тренери проекту Оксана Фляк, завідувач лабораторії національного виховання та Оксана Риндич, методист лабораторії національного виховання Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освітиознайомили учасників семінару з цілями та завданнями проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні», розкрили проблеми формування та розвитку громадянських компетентностей. Під час дискусії «Плюси та мінуси демократії» та світового кафе «Механізми впровадження освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини» учасники проаналізували авторитарні та демократичні елементи сучасної української школи, засоби формування громадянських компетентностей дітей та учнівської молоді.

На завершення семінару класні керівники підкреслили, що такі семінари-тренінги є необхідними і мотивують педагогів до активної діяльності з учнями.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити