На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

«Впевнений старт»: секрети від авторів

20.03.18

6Марафон «Впевнений старт»

13-14 березня 2018 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся навчальний тренінг для педагогів системи дошкільної освіти області. Тема тренінгу – «Використання програмно-методичного комплексу «Впевнений старт» в освітньому процесі з дошкільниками». Ініціатором навчання педагогів виступило ТОВ «УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЯ ДИТИНСТВА» спільно з лабораторією психології дошкільника Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України.

Навчання 31 педагога закладів освіти з районів/міст/ОТГ області здійснювали члени групи авторів-розробників програми «Впевнений старт» та навчально-методичного забезпечення до неї Олена Хартман й Ірина Волошина.

В процесі роботи педагоги ознайомилися детально з змістом програмно-методичного комплексу «Впевнений старт» та мали змогу на практиці випробувати алгоритм організації життєдіяльності дітей старшого дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти, групи короткотривалого перебування дітей за зазначеним програмно-методичним комплексом.

По завершенні семінару-тренінгу учасникам заходу вручили сертифікати та комплекти навчально-методичних матеріалів до програми. Надалі учасники навчання мають провести аналогічну підготовку педагогів на місцях. Таким чином, впродовж наступних двох місяців в області відбудеться педагогічний марафон «Впевнений старт». Усі охочі (педагогічні працівники ЗДО/ЗЗСО, батьки) можуть отримати детальнішу інформацію про заплановане навчання від методиста з дошкільної освіти в районі/місті/ОТГ й долучитися до спільної цікавої діяльності задля власного професійного вдосконалення та освоєння механізмів взаємодії з дітьми для успішного проживання ними періоду дошкільного дитинства.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити