На сайті:

На сайті 97 гостей та відсутні користувачі

Проведено тренінгове заняття «Правові аспекти конфлікту та шляхи його вирішення»

13.03.18

20180307 120554Слухачі групи вчителів біології, екології, природознавства та основ здоров’я 07 березня 2018 року в ході курсової підготовки на базі Івано-Франківського ОІППО взяли участь у тренінговому занятті «Правові аспекти конфлікту та шляхи його вирішення», яке провели кандидат політичних наук Уляна Лукач та старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій Христина Дуда.

В умовах освітніх змін для розвитку професійної компетентності педагогів особливого значення набуває професійна правова культура, що забезпечує правову обізнаність, практичну реалізацію правових знань, а також правомірну професійну поведінку. Саме тому впродовж тренінгу порушувались актуальні питання взаємодії учасників освітнього процесу та регулювання трудових відносин у сфері освіти. Моделювання проблемних ситуацій та діалогічне спілкування дозволили учасникам тренінгу проаналізувати порушення норм трудового законодавства, що найчастіше зустрічаються в освітянській практиці.

Учасники тренінгового заняття підкреслили важливість соціально-правового компоненту у розвитку професійної компетентності педагогічного працівника і відзначили необхідність правової освіти як умови побудови в Україні демократичної, правової і соціальної держави.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити